Корисник:
Лозинка:
 
 
„ КОГА ЌЕ ДУВНЕ СИЛЕН ВЕТАР, НЕКОИ ЛУЃЕ ГРАДАТ ВЕТРОБРАНИ, А НЕКОИ ВЕТЕРНИЦИ. ВО КОЈА ГРУПА СТЕ ВИЕ?“
 
 Курсни листи
Тековен курс на МКД
(Курсна листа од Народна Банка на Р. Македонија)
 
 

Цени на горива од 21.10.2014 година

ЕУРО (супер БС - 95)

74,00

ЕУРО (супер БС - 98)

76,00

Еуро-дизел БС (Д-Е V)

63,00

Масло за горење ЕЛ-1

51,50

 
 Корисни линкови
 
- Сојуз на стопански
комори на Македонија
 
Владини институции
- Претседател на РМ
- Собрание на РМ
- Влада на РМ
- Министерство за одбрана
- Министерство за
  внатрешни работи
- Министерство за
  образование и наука
- Министерство за животна
  средина
- Министерство за локална
  самоуправа
- Министерство за здравство
- Министерство за финансии
- Министерство за економија
- Министерство за труд и
  социјала
- Министерство за култура
- Министерство за
  надворешни работи
Останати државни агенции и институции на Република македонија
- Управа за јавни приходи
  на РМ
- Царинска управа на РМ
- Агенција за приватизација
- Завод за вработување
- Завод за статистика
- Агенција за катастар на
  недвижности
- Централен регистар на РМ
- Фонд за ПИО
- Македонска берза за
  хартии од вредност
 
 
Контакт
 

ФВ КОНСАЛТИНГ

ул. 29 Ноември бр.40-4/2
1000 Скопје

телефони:
02 / 3245 995/993/970/971/995

факс:
02 / 3245 995

e-mail: fvkonsalting@on.net.mk

marjanvasilev@fvkonsalting.com.mk
afrodita@fvkonsalting.com.mk
kostadinka@fvkonsalting.com.mk
valentina@fvkonsalting.com.mk
krste@fvkonsalting.com.mk
majalazaroska@fvkonsalting.com.mk
elizabeta@fvkonsalting.com.mk
 Испратете ни порака
Име и презиме
e-mail
Порака
 
 
 
 

Понуда за претплата за 2014 година
 

Понуда за
стопански субјекти


Понуда за
нестопански субјекти


Понуда за
сметководствени бироа
 
 Ваши сугестии
Коментар
 
 Посебни изданија на
 ФВ Консалтинг
 

Прирачник за сметководство
4.950 ден.
...Повеќе
 

Меѓународен стандард за финансиски извештаи
3.690 ден.
...Повеќе
 

Аналитички сметковен план
1.500 ден.
...Повеќе
 

Прирачник за сметководство за буџетите и буџетските корисници
3.500 ден.
...Повеќе
 

1.650 ден.
...повеќе
 

1.400 ден.
...повеќе
 

1.600 ден.
...повеќе
 

1.400 ден.
...повеќе
 

2.700 ден.
...повеќе
 

1.300 ден.
...повеќе
 
 
 
Copyright © 2004 FV Konsalting